keyvisualhomepage menteam
Wie zijn wij?
Onze paarden
Onze koetsen
Onze mogelijkheden
Foto's
De omgeving
Contact
Nonke Buusjke
links

 

Marathonwagen

Deze wagen gebruiken wij momenteel alleen bij gala's en bruiloften. Op aanvraag kunnen aan onze koetsen bloemen en andere attributen worden gemaakt afhankelijk van het soort feest. Deze wagen kan alleen door een tweespan pony's of door een vierspan pony's getrokken worden

  

Ponywagen

De perfecte wagen voor het rijden van kinderfeestjes. Rustig rijden en toch ook af en toe een beetje 'crossen'. Wij verzorgen op aanvraag ook ritten met deze wagen in combinatie met een kleine speurtocht. Deze wagen kan zowel door één pony getrokken worden als door een tweespan pony's.

 

Lastwagen

U bent 25 jaar getrouwd en houdt een boerenbruiloft. Wat is er dan mooier dan samen met z'n tweeën op een wagen beladen met hooi naar de feestlocatie te rijden. Ook zeer leuk voor een gala.

 Deze wagen wordt getrokken door één pony

  

Wagonette

Deze wagen is uiterst geschikt om met een groep naar een gala te gaan. Indien gewenst kan de koets overkapt worden door een blauw doek. Uiteraard worden, als wij gevraagd worden voor een gala de pony's en de koets voorzien van fleurige bloemen zodat het voor de personen in kwestie een mooi geheel wordt, want niemand wil voor gek staan op zijn eigen gala.

Deze koets wordt getrokken door een tweespan of een vierspan pony´s

  

Top
Menteam de Pimpelmees | martijnmeessen@live.nl